Plastikos chirurgija Lietuvoje: kas populiariausia ir ko nori tautiečiai

Plastikos chirurgija Lietuvoje: kas populiariausia ir ko nori tautiečiai

Plastikos chirurgijos bumas prasidėjo kartu su sumažėjusia kaina. Šiuo metu plastikos chirurgai Klaipėdoje yra prieinami visiems, kurie nori kiek pakoreguoti savo išvaizdą. Būtent finansinės galimybės atvėrė daugeliui žmonių pasikoreguoti savo išvaizdą ir atrodyti kaip žymūs žmonės, o gal būtent taip, kaip įsivaizduojama. Bet kuriuo atveju – šiuo metu galimybės yra labai plačios.

Norėdami sužinoti, kokias plastines operacijas dažniausiai darosi Lietuviai – kalbėjomės su chirurgu, kuris pasidalino savo patirtimi. Plastikos chirurgai Klaipėdoje gali pakeisti jūsų išvaizdą kaip tik norite. Tačiau svarbiausia taisyklė – saikas. Gaila, tačiau lietuviai vis dar negali pasigirti turintys labai daug saiko.

Daugelis pacientų galvoja, kad nusprendus investuoti į chirurgijos paslaugas reikia pasisemti maksimaliai tiek, kiek galima. Žinoma, po truputį viskas kinta ir vis daugiau moterų sutinka, kad plastikos chirurgija turėtų būti neatsiejama nuo natūralumo ir kiekvienas nusprendęs naudotis operacijos privalumais turėtų per daug tuo nepiktnaudžiauti. Chirurgai pastebi tendenciją, kad mažiausiai kinta poreikis pasididinti krūtinę. Tai reiškia, kad kaip anksčiau buvo norima pasididinti net keliais dydžiais – šiuo metu poreikis išliko. Atrodo, kad jeigu jau nusprendžiama atlikti operaciją – reikia didinti krūtinę kiek tik galima. Deja, labai dažnai rezultatas nebūna patenkinantis, kadangi pati krūtinė atrodo nenatūraliai. Geras chirurgas visada rekomenduos rinktis natūralumą ir didintis vos vienu dydžiu, tačiau jeigu pacientas labai nori kitaip – šio atveju reikia klaustyti jo.

Taip pat Lietuvoje vis dar nėra populiarios tos operacijos, kurios yra tarp ribos tarp plastikos ir būtinybės. Pavyzdžiui, ginekomastija. Tai greita ir paprasta operacija, kuri gali padėti vyrui susigrąžinti gyvenimą. Panašiai yra ir su nosies operacija. Ji labai paprasta, pigi ir padaroma greitai, tačiau dalis žmonių vis dar baiminasi ir gyvena su iškrypusia nosimi, kuri gali labai apsunkinti gyvenimą.

Lietuvoje plastinė chirurgija yra prieinama daugeliui, tačiau tokia tendencija dar gana jauna. Natūralu, kad žmonės džiaugiasi šia galimybę, todėl kartas neturi saiko ir nori visko kuo daugiau vienu kartu. Taigi, šiuo atveju labai svarbu specialisto konsultanto. Chirurgų patirtis padeda visada pasiūlyti geriausius variantus. Pasinaudokite jais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *