Parduodami nauji butai Vilniuje siekia prisitaikyti prie pirkėjų norų

Parduodami nauji butai Vilniuje siekia prisitaikyti prie pirkėjų norų

Svajonių namams keliame itin aukštus reikalavimus. Suprasdami rinkos poreikius, parduodami nauji butai Vilniuje siekia prisitaikyti prie išrankiausio pirkėjo lūkesčių. Naujos statybos projektai išsiskiria apgalvotais estetiniais sprendimais, aukštos kokybės medžiagomis ir moderniomis technologijomis, leidžiančiomis užtikrinti maksimalias komforto sąlygas.

Parduodami nauji butai Vilniuje atsižvelgia į mikrorajoną

Butai VilniujePriimant sprendimą dėl naujo būsto įsigijimo, svarbu įvertinti mikrorajoną, kuriame gyvensite. Tai suprasdami nekilnojamojo turto projektų vystytojai naujus būstus siūlo tiek šalia miesto centro esančiuose mikrorajonuose, tiek atokiau nuo triukšmingų gatvių atskirtoje namų aplinkoje. Žinoma, konkretus pasirinkimas priklauso nuo pirkėjo gyvenimo būdo ir poreikių, tačiau praktika rodo, jog nepaisant to, kad gyvenimas miesto centre siejamas su unikalia bohemiška atmosfera ir alsuojančiu miesto ritmu, vis dėlto, pirkėjai, turintys arba svajojantys apie šeimą, kur kas dažniau renkasi ramesnius sostinės mikrorajonus, kuriuose galima ramiai praleisti laiką su šeima. Be to, paprastai miegamuosiuose rajonuose statomi šiuo metu ypatingo pirkėjų dėmesio sulaukiantys mažaaukštės statybos projektai ir kotedžai, vienu metu suteikiantys ir daugiau privatumo, ir tuo pačiu kuriantys glaudesnius mažų bendruomenių santykius.

Dėmesys būsto išplanavimui ir aplinkai

Nekilnojamojo turto ekspertai pastebi, kad šiuo metu didžiausio pirkėjų dėmesio sulaukia minėtieji mažaaukštės statybos projektai ir kotedžai, vertinami dėl savo erdvumo, šiuolaikinio išplanavimo ir jaukios gyvenamosios aplinkos. Tiesa, populiariausiųjų gretose išlieka ir 2–3 kambarių butai naujos statybos daugiabučiuose.

Augant gyventojų poreikiams, vis daugiau dėmesio skiriama gyvenamajai aplinkai, vaizdui už lango, vidiniams kiemams ir privačioms teritorijoms, todėl nekilnojamojo turto vystytojai stengiasi investuoti ne tik į statybų objektus, bet ir į bendrą gyvenamosios aplinkos patogumą. Estetiškai išplanuota erdvė su pasivaikščiojimų takais, vaikų žaidimų aikštelėmis, sodais ir parkais tampa populiariausiu traukos objektu. Itin svarbų vaidmenį atlieka ir galimybė turėti privačią automobilių stovėjimo aikštelę, nepamirštant ir patogaus susisiekimo su svarbiausiais miesto objektais: prekybos vietomis, darboviete, vaikų darželiais ir mokyklomis.

Ar kaina yra svarbi?

Nekyla abejonių, kad nekilnojamojo turto kaina atlieka vieną svarbiausių vaidmenų renkantis būstą. Vis dėlto, NT ekspertai primena, kada nors parduodami nauji butai Vilniuje paprastai kainuoja daugiau už senos statybos namus, jie pasižymi kur kas didesne investicine verte. Be to, naujos statybos projektai kur kas palankiau vertinami paskolas teikiančių bankų, klientui suteikiant palankesnes paskolos suteikimo sąlygas. Svarbu ir tai, kad pirkdami iki smulkmenų apgalvotus namus, juose jausitės maksimaliai gerai ir patogiai, kitaip sakant investuosite į savo ateitį, o taip pat išvengsite ir greitų (bei nemažai papildomų išlaidų reikalaujančių) remonto ar restauracijos darbų.