Krūtų didinimas: riebalais ar implantais?

Krūtų didinimas: riebalais ar implantais?

Šiais laikais pasikoreguoti savo išvaizdą gali kiekvienas, kuris to nori. Svarbiausia, kad yra ne tik labai daug chirurgų, kurie sutinka padėti atrodyti jums taip, kaip labiausiai norite, tačiau tuo pačiu ir keli skirtingi didinimo būdai. Krūtų didinimas riebalais yra pats naujausias ir dažniausiai lyginimas su silikonais, kurie iki šiol karaliavo.

Tiesa, vis daugiau žmonių pradeda įžvelgti, kad krūtinės didinimas riebalais yra net geresnis pasirinkimas, tad galbūt labiau verta rinktis šią alternatyvą. O kad jums apsispręsti būtų paprasčiau – nurodome gaires, kurios padės tikslingai lyginti ir vertinti galimybes, kad pavyktų rasti tai kas labiausiai tinka.

Didžiausias privalumas, kad abiejų tipų operacijų kaina yra labai panaši, tad šiuo atveju nereikia pergyventi, kad sumokėjus didelius pinigus už kurį nors tik negausite tokio rezultato, kokio galite tikėtis. Kadangi kaina gana panaši – verta įvertinti kitus kriterijus. Keliaujame link to, kad didinimas riebalais padeda gauti daugiau privalumų. Paprasčiausiai, pavyks ne tik pasididinti krūtinę, tačiau tuo pačiu ir sumažinti kitas apimtis, kurios jums trukdo. Štai dažniausiai riebaliukai ant pilvo bei šlaunų labai sunkiai pašalinami, tad patogu, kai galima labai paprastai, be jokių pastangų, jų atsikratyti. O dar papildomai, tie patys riebaliukai bus panaudojami krūtinės didinimui. Patogu, paprasta ir funkcionalu.

Jeigu norite tinkamiau apgalvoti, kuris variantas geriausiai tinka Jums – rekomenduojame pasitarti su profesionalais, kurie teikia tokio tipo paslaugas ir gali padėti, įvertinę jūsų kūną, apsispręsti. Svarbiausia – pasitarti, kadangi chirurgas turi patirtį o klientas gali tiksliai pasakyti, ko jam reikia.

Vertinant pooperacinį laikotarpį negalima pastebėti jokių didelių skirtumų, kadangi tiek vienu, tiek kitu atveju kūnui reikės poilsio ir reikia pasiimti atostogas, kad pavyktų pailsėti ir tuo pačiu atsigavimo laikotarpis būtų kur kas paprastesnis ir greitesnis. Juk kai norisi pakoreguoti savo išvaizdą  – reikia skirti maksimalų laiką norimam rezultatui pasiekti.

Leiskite sau atrodyti taip, kad pavyktų puikiai jaustis ir tuo pačiu pasitikėti savimi. Jeigu tik tiek trūksta iki pilnos laimės – būtinai leiskite sau tau!