Nosies korekcijas: prieš, po ir per…

Nosies korekcijas: prieš, po ir per…

Esate nepatenkina savo nosimi? Tokiu atveju nereikia labai pergyventi, kadangi šiuolaikinė chirurgija yra taip plačiai išvystyta, jog kiekvienas, kuris nori džiaugtis tokia nosimi, kokia nori – gali tai turėti. Paprasčiausiai, plastinė nosies operacija atliekama labai dažnai, tad suprantama, kad technologijos labai dideliais žingsniais juda į priekį ir galiausiai gali puikiai suderinti kainos bei kokybės santykį.

Operacijos pradžia

Nosies operacija yra gana paprasta ir gana greitai atliekama procedūra. Ji daroma naudojant bendrinę nejautrą, tad žmogus visiškai nieko nejus, puikiai jausis ir po atliktos operacijos. Jeigu reikalinga labai maža operacija, pavyzdžiui, kai reikalinga tik nosies galo korekcija, tokiu atveju galima naudoti ir vietinę anesteziją, tačiau dažniausiai pacientai pageidauja bendrinės, tad galiausiai chirurgai vistiek daro taip, kaip pacientas labiausiai nori.

Priklausomai nuo to, kaip reikia koreguoti nosį – daromi konkretūs pjūviai, kurie padeda suformuoti norimą nosies išvaizdą. Labai dažnai renka pašalinti kremzles, tačiau ir šis darbas gana paprastas, greitas ir neskausmingas.

Operacija gali trukti nuo valandos iki kelių priklausomai nuo to, kokio tipo procedūra yra reikalinga.

Po operacijos

Dažniausiai užtenka vos vieną naktį po operacijos praleisti klinikoje, kadangi viskas labai puikiai gyja ir paprasčiausiai nebereikia jokių papildomų priemonių, kurios galėtų užtikrinti, kad operacija bus atlikta sėkmingai.

Po dienos praleistos klinikoje kitą dieną dažniausiai jau siūloma vykti namo, kadangi retai pasitaiko kokios komplikacijos ir galima gydyti namuose. Plastinė nosies operacija tiesa, reikalauja dėmesio, tad dažniausiai po nepilnos savaitės reikia grįžti ir išsiimti siūlus. Taip pat po poros savaičių jau galima gautinai grįžti atgal į darbo vietą ir vėl sėkmingai gyventi. Žinoma, gyventi su nuostabia nosimi, kuri Jums leis kur kas labiau pasitikėti savimi ir tuo pačiu puikiai atrodyti.

Jeigu norite, kad plastinė nosies operacija pakeistų jūsų gyvenimą ir padėtų atrodyti taip, kaip Jūs labiausiai norite – tokiu atveju labai svarbu pasirinkti gerą chirurgą, kuris viską atliks tobulai.