Skrandžio žiedas: viskas, ką turite žinoti

Skrandžio žiedas: viskas, ką turite žinoti

Skrandžio žiedas jau gana seniai praktikuojama skrandžio mažinimo operacija, kuri padėjo pasiekti tikrai labai puikių rezultatų. Kadangi šiuo metu vis daugiau klinikų teikia tokias paslaugas, suprantama, kad rasti labiausiai tinkamą variantą nebus labai sudėtinga. Tiesa, labai svarbu susirinkti visą reikalingą informaciją, kuri apibrėžia, kokią naudą atneša skrandžio žiedas ir kaip reikia maitintis jį turint. Žinoma, apie viską plačiai papasakos chirurgas, kadangi jo darbe ne tik atlikti operaciją, tačiau tuo pačiu padėti žmogui suprasti, kaip gyventi po jos.

Jeigu norite sumažinti savo kūno linijas – tokiu atveju skrandžio žiedas yra puikus pasirinkimas.

Pirmiausia labai svarbu pasirinkti gerą chirurgą, kuris ne tik tinkamai atliks operaciją, tačiau tuo pačiu atsakys Jums į visus klausimus, kurie tik kyla. Sekančio žingsnio metu siūlome pasiklausti dėl detalių, kurios jūs neramina. Labai svarbu, kad galėtumėte ramiai gultis ant operacinio stalo ir visiškai pasitikėtumėte chirurgu. Taip pat dažniausiai bent jau porą savaičių prieš operaciją prašoma nerūkyti ir nevartoti alkoholio, atsisakyti žalingų įpročių. Taip pat bent jau porą dienų valgyti atitinkamą maistą. Dažniausiai medikas nurodo konkrečius maisto produktus, tad čia jums neteks sukti galvos. Po operacijos taip bent jau porą savaičių reikia labai griežtai laikytis konkretaus mitybos plano, kurį nurodo dietologas. Dažniausiai kasdien vartojamas maistas būna skystu pavidalu, taip pat kuo liesesnis. Skandžio žiedas padeda sumažinti tūrį, tad ir ateityje norėsis suvalgyti kuo mažiau maisto ir tuo pačiu pradės kristi svoris. Jeigu norite, kad viskas būtų taip, kaip planuota, būtinai laikykitės visų rekomendacijų.

Kuo daugiau žinosite – tuo ramesnis būsite. Tačiau nepamiškite, kad reikia naudotis ne tik internetiniais šaltiniais, tačiau pasitarti su savo mediku, kad jis atsakytų į visus Jums svarbius klausimus bei padėtų psichologiškai pasiruošti šiai operacijai. Skrandžio žiedas uždedamas gana paprastai, beveik visada operacija neturi žalingų poveikių, tad tikrai rekomenduojama išbandyti greitą ir paprastą būdą, galintį padėti numesti svorio.