Riebalų persodinimas – gražesnėms kūno formoms

Riebalų persodinimas – gražesnėms kūno formoms

Šiais laikais gražiam kūnui skiriama labai daug dėmesio. Visi nori atrodyti puikiai, tačiau toli gražu ne visi deda užtektinai pastangų,kad pavyktų taip atrodyti. Juolab, tam tikrų rodiklių pakeisti nepavyks, kaip kad pavyzdžiui siekia turėti didesnę krūtinę. Deja, ji gali tik sumažėti kartu su sumažėjusius svoriu. Tuo tarpu krūtų didinimas riebalais gali padidinti kūno formas, suteikti joms kur kas daugiau putlumo ir padėti puikiai atrodyti.

Ypač vertinamos tos operacijos, kurios vienu metu padeda labai kardinaliai pakoreguoti savo išvaizdą. Šiuo atveju tai yra krūtų didinimas riebalais. Nors galima sakyti, kad silikonai vis dar populiaresnis pasirinkimas, tačiau ir didinimas riebalai tampa vis dažnesniu pasirinkimu, kuris vilioja savo paprastumu ir patogumu. Štai galima įvertinti tai, kad vienu metu atliekama operacija leis nesunkiai pakoreguoti net dvi savo kūno vietas. Vienu atveju nusiurbiami riebalai nors konkrečios vietos, kur tų riebaliukų yra per daug. Puikiai tiks pilvukas arba šlaunys, kurie dažniausiai labiausiai ant savęs talpina riebaliukus. O gauti riebaliukai perkeliami į moters krūtinę, kurią norima padidinti. Tiesa. Dažniausiai tokiu atveju krūtinė padidinama vos per vieną dydį, tuo pačiu pakoreguojama jos išvaizda. Štai todėl anksčiau karaliavusi mada didintis krūtinę et kelis kartus šiuo metu jau nebėra populiarus pasirinkimas, todėl ir silikoninis didinimas nebėra toks mėgstamas.

Suprantama, kad paimti riebaliukai yra perfiltruojami taip juos išgryninant. Pati operacija trunka vos kelias valandas ir jau po jų galima pamatyti pirmuosius pokyčius. Žinoma, kūnas bus kiek patinęs, tad realiausias rezultatas bus jau po kelių savaičių, o iki tol reikia labai atidžiai rūpintis savo kūno formomis, kad jos puikiai gytų, neliktų jokių problemų ir tuo pačiu nekiltų komplikacijų. Žinoma, jeigu viską darysite kartu su specialisto rekomendacijomis – tokiu atveju gijimas tikrai bus sėkmingas ir galiausiai Jūsų klubai bus mažesni, o krūtinė didesnė. Tad pasinaudokite šiuo būdų, kuris gali padėti atrodyti puikiai, kaip niekada.

Kai norisi padailinti savo kūno linijas – tai padaryti yra būtina. Leiskite sau atrodyti puikiai!