Apie krūtų didinimą riebalais trumpai ir aiškiai

Apie krūtų didinimą riebalais trumpai ir aiškiai

Jeigu gamta nedavė tokios krūtinės, tokios norite – tokiu atveju krūtų didinimas riebalai tampa puikia atsvara, kuri leis atrodyti taip, kaip labiausiai norite. Tai gana natūralūs būdas pakoreguoti ne tik krūtinės dydį, tačiau tuo pačiu ir išvaizdą. Suteikti joms daugiau panašumo, juolab, padėti atrodyti tolygiai bei simetriškai.

Krūtų didinimas riebalais atliekamas naudojant pačios pacientės riebalus, kurie dažniausiai siurbiami nuo pilvo, šonų arba klubų. Turimi riebalai yra naudojami krūtinei didinti, tad viena operacija padeda išspręsti dvi problemas. Būtent tai labiausiai ir lemia, kad šio tipo operacijos yra labai mėgstamos ir dažniausiai pasirenkamos. Silikonai, palyginimui, lieka antroje vietoje.

Operacija yra atliekama naudojant bendrinę nejautrą, tad pacientas visiškai nieko nejus. Kadangi pati operacija tikrai nėra labai sudėtinga – tai gana greitas ir paprastas būdas pakoregavus linijas nesukelti savo organizmui šokui. Suprantama, kad po operacijos reikės laikotarpio per kurį kūnas bandys atsigauti, tačiau tas laikotarpis tikrai neturi būti labai ilgas. Pirmiausia nuo pilvuko arba kitos vietos yra nusiurbiami riebalai, kurie specialiu aparatu perfiltruojami. Galiausiai, perfiltruoti riebalai jau yra suleidžiami moteriai į krūtinę. Žinoma, operacija gali būti atliekama ir vyrams, tačiau tendencijos rodo, kad moterys plastines operacijas darosi kur kas dažniau.

Pati operacija trunka apie tris valandas. Krūtys koreguojamos pagal moterų pageidavimus, suprantama, kad pasitarus su mediku, kuris pateikia savo rekomendacijas. Ir jomis pasikliauti labai rekomenduojama, kadangi chirurgo patirtis gali padėti tinkamai apsispręsti dėl konkretaus pasirinkimo.

Atlikus operaciją labai svarbus pooperacinis laikotarpis, kuris padeda žmogui pilnai atsigauti ir vėl labai puikiai jaustis. Dažniausiai po operacijos kelias savaites matomas krūtinės patinimas, tačiau tinkamai ja rūpinantis pavyks greitai naikinti patinimą ir pamatyti realų rezultatą. Po poros savaičių, nors patinimas dar yra, tačiau fizinė veikla yra galima.

Geras chirurgas užtikrins, kad krūtinė ne tik bus didesnė, tačiau tuo pačiu atrodys gana natūraliai. Ieškantys kokybės bei profesionalumo renkasi kokybę, kurią gali užtikrinti kvalifikuotas gydytojas. Taigi, atsakingai vertinkite pasiūlymus ir apsispręskite, kas Jums labiausiai tinka.