UV lempos pasirinkimas: ekspertės patarimai

UV lempos pasirinkimas: ekspertės patarimai

Nuostabūs nagai gali suteikti Jūsų stiliui kur kas daugiau įmantrumo, galiausiai, Jums pačiai atrodyti puikiai. Žinoma, nuolatiniai apsilankymai pas specialistes yra gana brangūs, tad vis daugiau moterų perka tinkamas priemones ir lakuoja nagus namuose.

Geri lakai ir tuo pačiu UV lempos turi būti pasirenkamos įrenginius tam tikras smulkmenas. Ir jeigu lakai dažniausiai vertinami pagal spalvą, tai lempos “reikalauja“ įvertinti kur kas daugiau smulkmenų, kad pavyktų rasti tinkamą, ilgalaikį nagų lako tvirtinimo įrankį.

1. Galingumas

Vienas svarbiausių aspektų renkantis lempas yra galingumas. Natūralu, kad kuo galingesnės – tuo sustingdys laką greičiau, o tai puikus pasirinkimas toms moterims, kurios taupo laiką. Visgi, tuo pačiu dažniausiai galingesnės lempos kainuoja daugiau, tad čia jau kiekviena moteris turi rinktis ir vertinti pagal savo poreikius.

2. LED ar UV?

UVSunku atsakyti, kuris variantas yra geresnis. LED lempos yra inovacija, tačiau taip pat reikia nepamiršti, kad UV lempos šiuo metu yra taip pat modernios, tai yra laiko patikrinta klasika, kuri gali pasiūlyti ne tik puikiai savo funkcijas atliekančias, tačiau taip pat ir ilgaamžes lempas. Kuris variantas tinka labiausiai? Detaliau verta rinktis pagal kitus aspektus.

3. Dizainas

Žinoma, daugeliui moterų yra svarbu, kad lempos atrodytų skoningai, kadangi tokiu atveju manikiūro darymas namuose bus kur kas malonesnis. O dizainų pasiūla – labai plati. Tų pačių charakteristikų lempos gali atrodyti vis kitaip, tad rinkitės pagal asmeninius pageidavimus.

4. Gamintojas

Plačiau aptarus gamintojus galite būti ramesnis dėl pasirinkimo. Juk vieni prekiniai vardai vadinami puikiu pasirinkimu profesionaliam naudojimui, o kiti – mėgėjiškam, savoms reikmėms.

5. Atsiliepimai

Skaitant kitų žmonių patirtis taip pat galima kur kas labiau susiaurinti paieškas. Vėlgi, ne visada kitų patirtys yra esminis aspektas renkantis, tačiau akivaizdu, kad bent jau kažkiek laiko tikrai pavyks sutaupyti renkantis.

6. Laiko trukmės

UV lempos taip pat kaina labai skirtingą laiko tarpą, tad siūlome rinktis įvertinus ir programas, kurios galimos. Žinoma, visada geriausia, kai jų yra bent jau kelios. Tokiu atveju vienos labiausiai pasiteisina kai kaitinamas nagų lakas, o kitos – kai reikia pritvirtinti blizgučius bei kitus nagų dekoro elementus.